Foto bij Telefoon onderzoek / uitlezen

Telefoon onderzoek / uitlezen

Een gsm op forensisch erkende wijze laten onderzoeken? Verwijderde whatsapp berichten terughalen? Een mobiele telefoon professioneel en deskundig laten onderzoeken?

Met behulp van specialistische apparatuur zijn wij in staat om vrijwel alle types mobiele telefoons uit te lezen. Onze expertise is erop gericht om verwijderde gegevens uit de telefoon te herstellen. De (verwijderde) gegevens uit de telefoon worden verkregen conform forensische richtlijnen. Op deze wijze wordt de integriteit van het onderzoeksmateriaal gewaarborgd. Dit resulteert erin dat u, indien gewenst, de onderzoeksresultaten kunt indienen als bewijsmateriaal in juridische procedures.

Onder andere de volgende verwijderde informatie kan door ons weer inzichtelijk worden gemaakt:

Vermoedt u dat de mobiele telefoon een belangrijke rol speelt in uw onderzoek? Dan is het NFO uw aangewezen partner. In samenwerking met de forensisch adviseur wordt uw onderzoeksvraag besproken en krijgt u inzicht in de onderzoeksmogelijkheden en onderzoekskosten. Wanneer u het onderzoeksmateriaal heeft aangeleverd ontvangt u binnen een week inzicht in de resultaten.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Wij zijn te bereiken op 035-8200347 of e-mail uw vraag naar info@nfob.nl.

Wij bellen u graag even terug!

Wilt u meer informatie?
Laat uw naam en telefoonnummer achter. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

NFO werkt onder andere voor: